Producten

Groot in kwaliteit , klein in prijs!

KEEN is inmiddels het onmisbare merk geworden. Met meer dan 100 kleuren die een zeer hoge pigmentatie bevatten worden zelfs de meest grijze haren gedekt. Vanwege de hoge pigmentatie behoudt de kleur langer zijn glans. Zo blijft een kleur minimaal 6 weken schitterend mooi.

Maar KEEN staat niet alleen klaar om de mooiste kleuren te creëren. Om het haar mooi te houden heeft KEEN natuurlijk ook een assortiment aan verzorging. Doordat de ontwikkeling niet stil staat heeft ook KEEN zijn assortiment verzorging uitgebreid tot zeer interessante producten. KEEN springt ook in op de wensen en de trends van nu. Wat dacht u van Arganolie? KEEN heeft 3 producten ontwikkeld die deze olie bevatten.

Wanneer het haar eenmaal is geverfd en is gewassen wilt u als kapper het kapsel natuurlijk afmaken met goed finishing product. KEEN Styling is in de afgelopen maanden uitgebreid met een Volumespray, Thermo Protection Spray en een finishingspray. Daarnaast bestaat het normale assortiment nog gewoon zoals u van KEEN gewend bent.

If you can’t change your surroundings, change your hair color!

Professionele haarverf die alle hoge verwachtingen waar kan maken. C:EHKO staat bekend om een lange houdbaarheid en een schitterend kleurresultaat. Meer dan 90 nuances die met elkaar gemengd kunnen worden. De 8 mixtinten staan tot uw beschikking om alle kleuren extra te accentueren of om juist extreme kleurwijzingen waar te kunnen maken. Kortom, C:EHKO Color Explosion maakt alles mogelijk!